Business English Course B1.3

English at Work B1.3

Jezik programa: Engleski

99.00 EUR / 745.92 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Brine li Vas fluentnost ili jezična točnost? Želite li uspješno prezentirati, prodavati, pregovarati, objašnjavati i komunicirati na engleskom jeziku? Pred Vama je English at Work, online tečaj općeg poslovnog engleskog jezika B1.3 razine. Izradili su ga HalPetovi jezični stručnjaci koji već više od 20 godina podučavaju pojedince i grupe u Hrvatskoj i regiji. Svoje su znanje, višegodišnje iskustvo i ljubav prema engleskom jeziku pretvorili u online tečaj koji u kratkom vremenu postiže iznimne rezultate učenja.

Tajna uspjeha tečaja English at Work B1.3 leži u našoj jednostavnoj i moćnoj formuli – LPC® metodi. Metoda se sastoji 3 važna koraka u učenju; Learn – Practice Communicate.

EAW nudi koristan vokabular, fraze i gramatičke strukture potrebne za snalaženje i komuniciranje u različitim poslovnim ali i svakodnevnim životnim situacijama. Učite li marljivo, redovito i odgovorno po završetku tečaja Vaša kompetentnost više neće dolaziti u pitanje jer ćete zvučati profesionalno, stručno i uvjerljivo.

Uz kvalitetan i pomno odabran sadržaj, za uspjeh tečaja i rezultate učenja odgovorna je i forma – način na koji je sadržaj prezentiran. Učenje jezika nikad nije bilo jednostavnije, dostupnije i istovremeno zabavno. EAW sadrži 6 zanimljivih tematskih cjelina prezentiranih na zanimljiv, kreativan, a opet jednostavan način. Brojni zadatci, video i audio sadržaji te različite interaktivne vježbe i aktivnosti daju priliku za pomno ponavljanje i utvrđivanje gradiva. Komparativna prednost  programa je i englesko-hrvatski glosar s izgovorom koji će olakšati i ubrzati organizaciju vašeg novog rječnika i pospješiti pamćenje vokabulara.

Svaka od 6 tematskih cjelina sastoji se od 4 dijela:

  1. Vocabulary – usvajanje ključnih izraza korisnih u poslovnoj, ali i u svakodnevnoj komunikaciji
  2. Grammar – jednostavna, lako pamtljiva gramatička objašnjenja i konkretni i jasni primjeri gramatičkih struktura (glagolska vremena, oblici riječi, struktura rečenica i sl.)
  3. Skill – nudi izraze i fraze tipične za poslovne situacije (prodaja, sastanci, prezentacije i sl.)
  4. Communicate – provjera primjene novostečenog znanja

Final test  je završna provjera kojom se utvrđuje usvojenost znanja na kraju tečaja. Ovo je iznimno važan dio programa jer po uspješnom završetku dobivate Certifikat o završenom stupnju koji postaje dokaz Vaše novousvojene jezične kompetencije.

Usvajati ili usavršavati jezik sada možete u toplini svoga doma, u prirodi, na odmoru, u čekaonici ili na primjer kod frizera i to možete činiti s bilo kojeg uređaja u vrijeme koje Vama najviše odgovara. Ne odgađajte, otkrijte i Vi lakoću učenja jezika online.

Kako da procijenim svoju razinu znanja?

Broj lekcija

6

Jezik proizvoda

Engleski

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje