halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_7_koraka_za_rjesavanje_problema

7 koraka za rješavanje problema

Jezik programa: Hrvatski

5.00 EUR / 37.67 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

7 koraka za rješavanje problema

U suvremenom poslovanju i svakodnevnom životu susrećemo se s različitim izazovima i problemima. Unatoč tome, često zanemarujemo strukturirani pristup njihovu rješavanju.

LPC donosi online program koji će vam pomoći problem transformirati u priliku.

Razvoj vještina rješavanja problema bitan je korak prema većoj efikasnosti u suočavanju s različitim izazovima. Uz “7 koraka za rješavanje problema ” iz LPC kategorije Alati brže-lakše-bolje, osvježite svoj pristup problemima, usvojite strukturirani način njihovog rješavanja i transformirajte problem u priliku za osobni i profesionalni uspjeh. Kroz ovaj program, postavit ćete temelje za kontinuirano učenje i rast, ostvarujući višestruke koristi.

Osnovne informacije o programu:

Broj lekcija u programu: 1
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja: mini provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

Praktična i jednostavna LPC formula mikro-programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Pruža vam praktična i jednostavna rješenja, potičići novi način razmišljanja i akciju.

Ovaj program je i dio LPC for Business proizvoda u kojem se nalazi više od 100 programa iz područja najtraženijih poslovnih vještina i stranih jezika. Naši su programi provjereni i višestruko isprobani od strane najvećih domaćih tvrtki.  Proizvod je kreiran kako bi profesionalcima, timovima i tvrtkama pomogao  postizati profesionalne i osobne ciljeve brže i lakše.

Product Language

Hrvatski

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje