O nama

HalPet je vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika koji na području Hrvatske i šire regije djeluje već 20 godina. Naši klijenti su velike, srednje i male kompanije.

Izvrsnost je ono što nas pokreće. Vodeću poziciju na tržištu izgradili smo na stručnosti, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova.

U prijenosu znanja koristimo se vlastitom LPC® metodom za ubrzano učenje te konceptima „Teaching Intelligence“ (TQ®) i „Managerial Intelligence“ (MQ®). Prepoznatljivim i kreativnim pristupom, neprestanim osluškivanjem potreba i prilagodbom tim potrebama zadobili smo povjerenje više od 400 poslovnih subjekata i više od 5000 polaznika edukacijskih programa.

Svoje smo dugogodišnje iskustvo 2013. godine pretočili u jedinstveni online sustav eLPC Business nazvan prema istoimenoj metodi kojom se koristimo proteklih 20 godina. 2017. godine LPC online-platforma za učenje stranih jezika i poslovnih vještina dobila je novo ruho i postala prvim hrvatskim web-shopom online-edukacije.

HalPet od osnutka do danas

Naša je misija osigurati užitak i mogućnost učenja svima onima koji žele znanje trenutno primjenjivo u praksi, očekuju stvoriti promjenu i brže ostvariti svoje ciljeve. Svaki naš online program, tečaj ili lekcija vrhunski su doživljaj učenja zbog svoje jasne LPC strukture i preglednosti, vizualne atraktivnosti, idealne doze novog sadržaja i bogate palete mogućnosti za njegovo uvježbavanje.

Za osobni je rast i razvoj pouzdan i siguran partner od nemjerljive važnosti. HalPet vidi sebe upravo u toj ulozi. Povjeri nam svoje učenje. Iskoristit ćemo sve naše znanje i stručnost kako bismo osigurali najbolji doživljaj učenja te trenutno vidljive i trajno primjenjive rezultate.

lpc.halpet.eu – LOKACIJA ZA TVOJU EDUKACIJU!