Opći uvjeti poslovanja i korištenja

Opći uvjeti poslovanja i korištenja

Korištenje
Korištenjem internet stranica https://lpc.halpet.eu/ svaki posjetilac i kupac  obvezuje se  poštivati sljedeće uvjete i pravila.
Korištenjem ovim stranicama posjetilac ili kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. U slučaju da se kupci s ovdje navedenim uvjetima ne slažu ili ako imaju manje od 18 godina, molimo ih da se suzdrže od korištenja ovom internetskom stranicom.
HalPet d. o. o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, vrijeme dostupnosti, sadržaj i ponudu objavljenu na navedenim internetskim stranicama.

Uvjeti kupnje
Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda i usluga koji su ponuđeni u HalPetovu web shopu.
Prodavatelj je HalPet d. o. o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektroničku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje internetskim bankarstvom, putem kreditne ili debitne kartice.
Sve cijene  izražene su u EUR-ima ( i informativno kunama) , s uključenim PDV-om.

Registracija
Da bi se registrirao na HalPetov web shop na stranici https://lpc.halpet.eu/, kupac mora imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. U slučaju da dođe do bilo kakve promjene podataka koje su unesene prilikom registracije, kupac je dužan odmah ažurirati svoj korisnički račun kako bi prodavatelj bio obaviješten o nastalim promjenama.

Naručivanje proizvoda ili usluge
Kupac naručuje proizvod ili uslugu putem e-obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod ili uslugu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve su cijene izražene u eurima (i informativno  u kunama),  s  uključenim PDV-om.
Proizvod ili usluga se naručuju u elektroničkom obliku, klikom na određeni proizvod ili uslugu te njegovim spremanjem u košaricu. Proizvod ili usluga smatraju se naručenima u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje proizvoda ili usluge
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online, internetskim bankarstvom jednom od kreditnih i debitnih kartica ( MasterCard, Maestro, Diners ili Visa).

 

 

Na rate je moguće platiti sljedećim karticama:

  • 2 do 6 rata karticama:  Maestro PBZ i Visa PBZ
  • 2 do 12 rata karticama: Diners, Discover, ECC karticama – Maestro, Visa, ZABA  karticama- MasterCard, Visa AM,  Visa Business

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 26,54 EUR / 200,00 KN.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja bit će izvršena u eurima. Prilikom naplate kreditnom karticom, iznos se pretvara u kupčevu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Unos i prijenos osobnih podataka
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovu korištenju
HalPet d. o. o. se obvezuje sve online aktivnosti usklađivati s nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Narodne novine, br. 103/03, 118/06, 41/08 i 130/11 i 106/12 – pročišćeni tekst) te čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa, a koji se nalaze u bazi sustava LPC (lpc.halpet.eu) te da će se njima koristiti isključivo u svrhu edukacije. HalPet d.o.o provodi prodajne i marketiške kampanje i u tu svrhu prikuplja podatke na temelju privole koji se mogu čuvati u vanjskim bazama podataka HalPet partnera.
Također se obvezuje da osobne podatke kojima ima pravo i ovlast pristupa neće dostavljati/davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim (neovlaštenim) osobama, te se obvezuje da će povjerljivost tih podataka čuvati i nakon prestanka rada sustava LPC (lpc.halpet.eu).
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, korisnici imaju pristup osobnim podatcima kao i mogućnost njihova eventualnog ispravka unutar svog korisničkog profila.
HalPet d. o. o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca prikupljanjem samo nužnih, osnovnih podataka o kupcima koji su nužni za ispunjenje prodavateljevih obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podatci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi su djelatnici tvrtke HalPet d. o. o. i poslovni partneri odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Isporuka proizvoda ili usluge
Netom nakon registracije na stranicu https://lpc.halpet.eu/, na predmetnu kupčevu adresu elektroničke pošte pristiže poruka s korisničkim imenom i linkom za kreiranje lozinke za pristup stranici https://lpc.halpet.eu/. Pristup kupljenim online-sadržajima bit će omogućen čim bankovna transakcija bude uredno provedena.

Povrat proizvoda ili usluge
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača , članak 79  za  isporuku digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju nije moguće jednostrani raskid ugovora, odnosno povrat proizvoda ili usluge.

Reklamacija proizvoda ili usluge
Prigovor zbog eventualnog nedostatka proizvoda ili usluge kupci mogu podnijeti pisanim putem, tj. elektroničkom poštom na adresu lpc@halpet.eu.

Trajanje licence
Kupljeni proizvod, tj. program korisniku je dostupan godinu dana (365 dana) od trenutka kupnje, odnosno, od dobivanja pristupa programu, osim ukoliko nije drugačije definirano u posebnoj ponudi.  Nakon isteka godinu dana ili posebne ponude  korisnik gubi pristup programu bez obzira na stupanj riješenosti.

Izmjene
HalPet d. o. o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje HalPetova web shopa na stranici https://lpc.halpet.eu/. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Vanjske usluge
Usluge koje pruža HalPetova stranica https://lpc.halpet.eu/ ne uključuju troškove koje kupci snose koristeći se računalnom opremom i uslugama za pristup prodavateljevim stranicama. HalPet d. o. o. nije odgovoran za troškove telefona, prijenosa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Kupac je odgovoran za nabavu i održavanje svoje računalne opreme, hardvera, softvera i druge opreme potrebne za pristup i korištenje ovim internetskim stranicama te za sve s tim povezane troškove. HalPet d. o. o. nije odgovoran za bilo kakva oštećenja kupčeve opreme koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovim internetskim stranicama.

Intelektualno vlasništvo
Sadržaj HalPetova web shopa na stranici https://lpc.halpet.eu/ je zaštićen i HalPet d. o. o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržajem na stranici https://lpc.halpet.eu/ morate prethodno kontaktirati s tvrtkom HalPet d. o. o.
Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristiti audio i/ili video difuziju, prodavati, preprodavati ili u komercijalne ili druge svrhe upotrebljavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

Dostupnost 
Iako HalPet d. o. o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, HalPet d. o. o. ne može garantirati da će usluge na https://lpc.halpet.eu/ odgovarati potrebama kupaca. Nadalje, HalPet d. o. o ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Dođe li do pogreške, molimo kupce da je prijave na adresu lpc@halpet.eu kako bi mogla biti otklonjena na najbrži mogući način. Pristup HalPet stranici https://lpc.halpet.eu/ ponekad može biti onemogućen zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Rješavanje sporova
U slučaju spora između prodavatelja i kupca, eventualne sporove prodavatelj i kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom, spor će riješiti nadležan sud u Zagrebu.

Kontakt
HalPet d. o. o
Janka Rakuše 1, 10000 Zagreb
e-mail: lpc@halpet.eu
OIB: 34309893684
MB: 01141350
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080218538
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 2.760,63 EUR / 20.800,00 KN
Žiro račun (Zagrebačka banka): HR2123600001101879931

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća Uvjete poslovanja.