LPC Značajke

 • feature-2

  Dostupnost online, 24 sata dnevno :D

  LPC je baziran na samomotivaciji i proaktivnom učenju. Omogućuje ti samostalno kreiranje rasporeda za učenje i potpuno je prilagođen tvojim individualnim željama i potrebama.

 • feature-1

  Intuitivno i glatko korisničko iskustvo :)

  Po prijavi, otvaraju ti se brojne prilike za učenje. Započinjanje programa je lako, a prijelaz na sljedeću lekciju uvijek protječe glatko i bez zapreka.

 • feature-3

  Bilo koji uređaj, bilo koja prilika ;)

  Učenje gdje god želiš, na svim vrstama uređaja, lako i jednostavno. LPC se prilagođava tvojim najdražim uređajima: stolnom i prijenosnom računalu, tabletu i pametnom telefonu; te operativnim sustavima Windows, IOS-u i Androidu.

 • feature-4

  Višejezičnost :o

  Jezik sučelja LPC-a može biti na hrvatskom ili engleskom jeziku, kao i sadržaj koji se nalazi u sustavu. Samostalno odlučuješ na kojem jeziku ćeš istraživati platformu, a programi za učenje stranog jezika uvijek sadrže i hrvatske ekvivalente ključnih pojmova lekcije.

 • feature-5

  Bogat i interaktivan sadržaj ;P

  Uživaj u najboljem iskustvu učenja gledajući videozapise, interaktivne prezentacije, slušajući audiozapise ili listajući preuzete materijale u PDF-u.

 • feature-6

  Provjere znanja i testovi =)

  Uvježbaj naučeno i testiraj svoje znanje rješavajući različite tipove vježbi za postizanje napretka u učenju. Provjere znanja i testovi interaktivni su te sadrže različite tipove pitanja, slika, tekstova i audiozapisa te ostvaruju cilj uvježbavanja i testiranja naučenog.

 • feature-7

  Skupljaj postignuća :-)

  Dobij nagrade ili certifikate te samostalno prati svoj napredak u učenju. Rezultati testova su ti uvijek dostupni za samoprocjenu napretka.

 • feature-8

  Iskusni edukatori XD

  Učenje ne mora biti usamljen proces. Naši su ti edukatori spremni pomoći kada god zatrebaš. Ako ti je draži dobar stari način učenja, odaberi blended program koji, za postizanje najbolji rezultata, kombinira online i učenje u učionici!

 • feature-9

  Integrirana korisnička podrška :>

  Ako nas zatrebaš, tu smo! LPC ima ugrađen sustav podrške korisnicima koja je više nego spremna pomoći ti u tvom iskustvu učenja i osigurati da odgovor na svoj upit dobiješ u zadovoljavajućem roku.