xmas cestitka

Poklon za Vas 😊 🎁


Dragi naši korisnici, želimo vas razveseliti i nagraditi vašu vjernost jer svi ste vi utkani u naš uspjeh! 😊

Uz predblagdansko raspoloženje, imamo i još jedan sjajan razlog za darivanje – uspjeh našeg novog proizvoda LPC for Business koji je definitivno obilježio našu 2021.!

 

Da, svakodnevno rastući broj zadovoljnih korisnika čini nas sretnima i ponosima. Točnije,  dok ovo pišemo, više od 10 000 korisnika usvaja nova znanja poslovnih vještina kroz zanimljive, interaktivne, učinkovite, relevantne online programe na našoj LPC platformi… i to na uređajima i lokacijama po svom izboru.

Naše brojke kažu: ZNANJE JE DEFINITIVNO IN – pogotovo ako dolazi u LPC formi.


I sada, gledajući na postignuto, imamo dodatni osjećaj odgovornosti i potrebe za izgradnjom, održavanjem, pisanjem i kreiranjem novih sadržaja.

I sada, gledajući na postignuto, imamo dodatni osjećaj odgovornosti i svrhe. Izgraditi, održavati, pisati i kreirati sadržaje i puniti LMS korisnim sadržajima zahtjevan je zadatak i hvalevrijedan cilj. A cilj je stvoriti pozitivnu promjenu; pomoći pojedincima, timovima i čitavim kompanijama da svoj posao obavljaju uspješnije i bolje. I zato nema predaha. Naša LPC tvornica online znanja vrijedno nastavlja raditi, posebno u ovo predblagdansko vrijeme.

Pitate se kako izgleda proizvodni proces tvornice online znanja?


Opći koraci su sljedeći:

1. NARUDŽBA

  • Klijenti žele svoje znanje pretvoriti u e-formu. Teme su razne – compliance , novi proizvodi, onboarding sadržaji, stručna znanja.
  • Mi želimo sve svoje poludnevne, jednodnevne ili višednevne treninge pretvoriti u online formate sa željom da se isti sadržaj svlada i uvježba u 5, 15, 60 ili više minuta intenzivnog učenja. (Mi bismo htjeli sve odmah, naravno, no to nije realno. Činjenica je da već imamo više od 100 programa i broj raste iz mjeseca u mjesec.)

2. KREATOR PROGRAMA

  • Stručnjak za tu temu, izrađuje scenarij; scenu po scenu, primjer po primjer, zadatak po zadatak. Rezultat su konkretni recepti, upute, strategije, savjeti, tehnike, video, igre uloga …

3. UREDNIK

  • Gotov scenarij ide u ruke urednika koji vodi računa da je metodički sve na svom mjestu.

4. CONTENT MANAGERI

  • Urednik sadržaj predaje content managerima koji oblikuju svaki dio sadržaja u primamljiv obrok znanja koji uključuje tekst i multimediju (snimanje audio ili video zapisa, animaciju ili ilustraciju).

5. UREDNIK

  • Nakon toga, urednik provjerava novonastali online sadržaj i predlaže završne dorade.

6. TESTNI TIM

  • Gotov program ide na provjeru testnom timu koji pažljivo kontrolira kvalitetu sadržaja, vizualne aspekte, interakcije i funkcionalnosti. Nakon unesenih završnih izmjena, program je spreman za plasman na platformu.

Eto, kratko smo vam približili što i kako naša tvornica radi.


Darujemo vam nekoliko edukacijskih materijala, nekih iz 2021. a neki tek 2022. ulaze u našu LPC tvornicu znanja kako bi poprimili e-ruho  preradu, doradu; zadatci, gamifikacija, video i audio zapisi, interakcije, provjera znanja, potvrda o završenom programu…

Vrijedan poklon znanja za uspješnu 2022.:

🎁 Kako stvoriti vrhunski tim

🎁 Kako postići osobnu izvrsnost

🎁 7 pravila izvrsnog slušača

🎁 Umijeće kako reći ne

🎁 7 strategija za rezilijentnost i wellbeing

Dakle, dragi naši vrijedni poslovni ljudi iskoristite znanje i informacije koje vam darujemo i postanite bolji stručnjaci.

Kad taj sadržaj u 2022. postane dio online learning baze znanja, vodite računa da obnovite naučeno i dođete po svoje certifikate 😊.

Hvala Vam na povjerenju!

HalPet & LPC team

Ostavi prvi komentar!