lpc-online

Zašto učiti uz LPC online?

Odluka o dodatnoj edukaciji nikada nije jednostavna. Vrlo često nemamo dovoljno vremena, sredstava ili nam jednostavno nedostaje volje i koncentracije za dodatno obrazovanje.

Kao odgovor, tu se javlja online edukacija kao moguće rješenje jer je često povoljnija, ne zahtijeva odlazak na mjesto održavanja te omogućuje dostupnost materijala za učenje 24/7. No kako između velike ponude odabrati onu najprikladniju za sebe?

U nastavku donosimo nekoliko valjanih razloga zašto je baš LPC online pravi izbor!

 

Ima sigurnu formulu za uspjeh!

Dugogodišnje iskustvo HalPetovih stručnjaka u podučavanju poslovnih vještina i stranih jezika rezultiralo je stvaranjem ove jedinstvene hrvatske platforme, temeljene upravo na LPC® metodi, po kojoj je i dobila ime. Svaka lekcija u sustavu sastoji se od triju koraka – Learn, Practice i Communicate – pomno osmišljenih na način da doista prenesu sva potrebna znanja kako bi polaznik potpuno savladao gradivo, a više o našoj metodi saznajte u jednoj od sljedećih objava!

Mjesto je dobre zabave!

Ako ste došli čak dovde, prošli ste dovoljno da se uvjerite u intuitivno i zabavno sučelje našeg sustava! Ovdje ćete pronaći motivirajuće poruke, zanimljive i poučne kvizove, te pročitati zanimljivosti iz svijeta edukacije i učenja! Svi ćemo lakše osloboditi vrijeme za učenje ako ono može biti veselije i zabavnije, zar ne?

Prilagođen je baš svima!

Sustavu LPC online možete pristupiti bez obzira na to jeste li poslovni subjekt ili individualac željan novih znanja i vještina. Naši iskusni edukatori stvorili su programe kojima ćete zasigurno dosegnuti novu razinu znanja i zadiviti svojim novim vještinama. Osim što je dostupan 24/7 i omogućuje učenje putem raznih uređaja, sadrži pomno osmišljene lekcije i mikrolekcije, za koje zasigurno svatko može odvojiti vrijeme za vlastiti napredak! Put do posla ili fakulteta više neće biti puko gubljenje vremena!

Savršeno jednostavan za korištenje!

Već ste se uvjerili u jednostavnost koračanja našim sustavom, zar ne? Osim što vam želimo omogućiti što kvalitetnije učenje, želimo i smanjiti vrijeme potrebno za traženje određenog pojma, programa, teksta, kviza ili bilo čeg drugog. Na lijevoj strani pronaći ćete jasan preglednik, koji možete pretraživati na hrvatskom ili engleskom jeziku i lako doći do željenog cilja. Omogućili smo jasan pregled svih vaših tečajeva, kao i programa koji se trenutno nalaze u našoj ponudi online. Potrebno je samo uzeti miš u ruke i kliknuti!

Ima vlastiti web-shop!

Volimo kada je sve nadohvat ruke! Upravo zato odlučili smo baš mi imati prvi web-shop e-learning sadržaja u Hrvatskoj. Nove programe iz ponude LPC-a moguće je pregledati i odmah kupiti jednostavno i sigurno. A najbolje od svega je što je kupljeni program moguće pokrenuti odmah nakon vidljive uplate. Dakle, sve što vam treba nalazi se na jednom mjestu – vaši programi dostupni za učenje, webshop sa šarolikom ponudom programa, ali i naši korisni članci! :)

LPC je profesor koji vas nikada neće iznevjeriti

Uz LPC nema straha prilikom učenja, on je profesor koji neće imati „loš dan“, uvijek će vas tretirati jednako i učiti po istoj, provjerenoj metodi. Pruža vam uvid u usvojeno, ukazuje na pogreške, otkriva točne odgovore i daje vam priliku da učite na svojim greškama. Uz sve to, uvijek će vas pozdraviti imenom i poželjeti ugodno učenje!

 

Ako smatrate da vam nismo dali dovoljno razloga za učenje putem sustava LPC online, registrirajte se i započnite svoju LPC avanturu i sami pronađite razloge zašto je LPC prava stvar za vas!

Učenje ne mora biti samo „ono nešto što moramo nekako ubaciti u svoj raspored“, uz LPC online učenje je itekako zabavno i, što je najvažnije, donosi trajne rezultate!

Ostavi prvi komentar!