lpc web_rast i razvoj

Umjesto novogodišnjih ciljeva, postavite si 2 važna pitanja

  1. već lagano nameće svoj tempo i najavljuje intenzitet koji traži naš maksimum.

Ako osjećate da postavljanje individualnih novogodišnjih ciljeva za vas nije održiva praksa, vrijeme je da se rasteretite te potrebe i pronađete novi poticaj.

Predlažemo:  osvrnite se na prošlost, napraviti samoanalizu i odlučite kako želite nastaviti djelovati u budućnosti.

Umjesto postavljanja ciljeva predlažemo da si postavite 2 iznimno vrijedna pitanja, promislite o odgovorima i zabilježite ih. Prijedlog je da se ne ograničite na jedan odgovor. Možda će biti potrebno da sami sebe stjerate u kut kako bi izvukli ono pozitivno koje uvijek postoji :). Trud će se svakako isplatiti.

Pitanje 1: Kakav sam razvoj na individualnoj razini ostvario/la u 2021.?

Što ste napravili novo? Što ste naučili? Koliko ste bili hrabri i kada? Koje ste prostore za unapređenje osvijestili kod sebe? Što ste pokrenuli? Koje ste navike primijenili? Koja ste uvjerenja otpustili? Koga ili što ste uključili/isključili iz svojih interakcija? …..

Prepoznati pozitivnu promjenu osnažuje i motivira. Pomaže vam da poštujete svoje putovanje i daje vam hrabrost da nastavite rasti. Sljedeći je korak pogledati prema naprijed; na ono što naš čeka i što nam se nudi da ostvarimo osobni rast.

Pitanje 2: Kako želim rasti ove godine?

Kako se želim razvijati ove godine? Što želim naučiti? Što želim čini bolje? Što želim početi ili prestati činiti? S kojim ljudima se želim povezati? Kako se želim odnositi prema kolegama, prijateljima, obitelji …? Koja me riječ ili ideja treba voditi u mojim nastojanjima? Koji talent želim njegovati? Koliko želim izaći iz zone sigurnosti? ….

Dajte si vremena i stvorite željenu sliku sebe i opišite ju kroz ove rečenice:

Svoje odgovore pohranite na lako dostupno mjesto kako bi ih s vremena na vrijeme mogli pregledati i motivirati se na realizaciju.

Odakle krenuti?

LPC for Business svakako nudi idealno rješenje za osobni rast i razvoj. Pronađite teme koje odgovaraju vašim razvojnim potrebama i krenite već danas. Edukacija i znanje uvijek daju novu perspektivu zato uložite u sebe putem programa iz LPC for Business paketa ili ako nemate pristup paketu posjeti naš webshop.

         2022. je godina u kojoj učenje i razvoj postaje svjesna svakodnevna praksa!

Neke od izdvojenih programa pronađite na navedenim linkovima ili ih pronađite u kategorijama Mentalna otpornost i Alati brže-lakše-bolje:

 

Ostavi prvi komentar!