Business people talking in a consultation

7 pravila izvrsnog slušača

Jezik programa: Hrvatski

5.00 EUR / 37.67 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

“7 pravila izvrsnog slušača“ je mikrolekcija koja će unaprijediti vaše vještine slušanja i poboljšati vaše komunikacijske vještine. Ova mikrolekcija je idealna za sve one  koji žele postati majstori u umijeću pažljivog i efikasnog slušanja.

Korak po korak, lekcija vas vodi kroz ključna pravila koja čine izvrsnog slušača. Na kraju lekcije “7 pravila izvrsnog slušača“ možete preuzeti dokument kao podsjetnik na pravila koja treba poštovati želimo li biti kvalitetni slušači, a u dokument možete unijeti i svoje bilješke.

Osnovne informacije o programu 7 pravila izvrsnog slušača:

Broj lekcija u programu: 1
Dostupnost:  12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja : mini provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

 

Lekcija se sastoji od LEARN dijela u kojem otkrivamo koja su to pravila, PRACTICE dijela u kojem uvježbavate naučeno i COMMUNICATE dijela koji vam savjetuje čemu posebno posvetiti pažnju prilikom primjene.

Ovaj program samo je jedan od programa iz kategorije Alati brže-lakše-bolje. Svi programi navedene kategorije nude konkretne odgovore na različite poslovne situacije. U 10do 30 minuta možete usvojiti vrijednu tehniku, strategiju ili savjet.

Ovaj program je i dio LPC for Business proizvoda u kojem se nalazi više od 100 programa iz područja najtraženijih poslovnih vještina i stranih jezika. Naši su programi provjereni i višestruko isprobani od strane najvećih domaćih tvrtki.  Proizvod je kreiran kako bi profesionalcima, timovima i tvrtkama pomogao  postizati profesionalne i osobne ciljeve brže i lakše.

Jezik proizvoda

Hrvatski

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje