corporate-education-poslovna-edukacija

Poslovna edukacija u prvom hrvatskom edukacijskom webshopu

Zanima vas poslovna edukacija svog tima, članova odjela ili svih zaposlenika tvrtke? U potrazi ste za pouzdanim partnerom koji će vam olakšati proces digitalne transformacije edukacije?

Opustite se, na pravom ste mjestu. Dopustite da vam pokažemo zašto je poslovna edukacija u LPC-u pravo rješenje za vas.

Možda ste već pokušavali provesti edukaciju u svojoj kompaniji:

  • Držali ste seminare, radionice, konferencije i slično, pa su zaposlenici izbivali s radnih mjesta, a cijela je organizacija bila zahtjevna i skupa?
  • Možda ste edukacijske materijale upakirali u set PDF-ova i slali ih mejlom? Posao je tu za vas bio gotov, no zapravo nikad niste mogli znati jesu li zaposlenici uopće pogledali materijale te što su i koliko naučili?
  • Ili ste bili hrabri i već ste pokušali svoje edukacijske potrebe uobličiti kao e-učenje? Ako ste ovdje, možemo pretpostaviti da te e-lekcije vaših internih sadržaja nisu ispunile vaša očekivanja i da uviđate prostor za poboljšanje?

Razumijemo vas. Znamo koliko je važno kvalitetno, brzo i učinkovito uvesti nove zaposlenike u posao, upoznati ih s novim procedurama, uslugama, proizvodima i sl., educirati ih o etičkom kodeksu kompanije, provesti e-tečajeve stranih jezika ili što god vam drugo treba, a da nismo već naveli. LPC može sve to, i više.

Zašto se obratiti nama i po čemu smo drugačiji?

Vi nam samo recite što vam treba, pošaljite nam materijale, a mi ćemo običan tekst učiniti interaktivnim, zanimljivim i obogatiti ga multimedijskim sadržajima. Svaki tip sadržaja je novi izazov koji naši instrukcijski dizajneri spremno prihvaćaju. Jedva čekamo pretvoriti vaš specifičan poslovni proces u interaktivan sadržaj ili animirani video.

Uz zajamčenu tajnost osobnih podataka u skladu s GDPR-om, vašem će internom sadržaju moći pristupiti samo grupa vaših korisnika. Oni će pak imati potpunu slobodu pristupati e-sadržajima kad i gdje god, koliko god puta žele i s kojeg god uređaja. Nema više isprika i opravdanja.

Mi igramo prema vašim pravilima:

  • Želite ograničiti trajanje programa? – Može.
  • Želite uvjetovati napredak i slijednost lekcija? – Nema problema.
  • Želite na svakom koraku provjeravati naučeno kroz vježbe i testove? – Samo recite.

Još niste uvjereni? Što ako vam kažemo da je praćenje rada korisnika sastavni dio LPC-a, a vi ćete u svakom trenu moći vidjeti tko je, kada i s kojim rezultatom odradio koji dio programa.

Kao poslastica na kraju, naša je tehnička podrška ugrađena u sam sustav, a korisnici joj se mogu obratiti za pomoć jednim klikom na gumb u samom sustavu.

Ako smo vas uspjeli zaintrigirati, a vjerujemo da jesmo, javite nam se za probni pristup demo-programima. Rado ćemo vam pokazati naš, LPC način učenja.

Ostavi prvi komentar!