badges-featured

Osvoji bedževe, postignuća i nagrade!

LPC je postao još zanimljiviji i razigraniji!

Ponosni smo na vizualni identitet LPC-a, njegovu raznobojnost i razigranost, a, vjerovali ili ne, sad to podižemo na još višu razinu!

Mi u LPC-u neprestano razmišljamo o tebi, našem korisniku, i želimo ti rad u sustavu učiniti ugodnijim, opuštenijim i zanimljivijim. Doista nam je stalo do tvog napretka u učenju i tvoje redovite aktivnosti. Stoga smo nakon temeljitog promišljanja i procjene najboljih rješenja odlučili unaprijediti sustav nagrađivanja tvog cjelokupnog rada u LPC-u. Vjerujemo da ćeš pozitivno reagirati na nove bedževe te da će te motivirati na češći rad u LPC-u i postizanje boljih rezultata. Bez brige, ide ti super, ali uvijek može više i bolje, zar ne?

Kako funkcionira sustav nagrađivanja?

Obogatili smo i redefinirali koncept igre uz učenje i osmislili nove bedževe u čak 5 kategorija! Nećemo odmah otkriti što se sve vrednuje te kako skupiti bedževe, samo ćemo reći da odsad svaka tvoja aktivnost u sustavu ostavlja trag i bilježi se za dobivanje posebnih postignuća u LPC-u.

Postignuća su raznovrsna i osim što pokrivaju sve aspekte učenja, uključuju i tvoj boravak u LPC-u te posjećivanje svih njegovih zakutaka. Stoga, ako postoji stranica koju još nisi posjetio/la, isplati se provjeriti gdje i kako se tvoja aktivnost može dodatno vrednovati i nagraditi.

Što s bedževima?

Nakon vrijednog rada u LPC-u i prikupljanja odgovarajućih bedževa, preostaje ti samo odlučiti za koju ih nagradu želiš zamijeniti.

Skupljene bedževe možeš zamijeniti za konkretne poklone:

Ponuda nagrada mijenjat će se s vremenom i mogućnostima, stoga se slobodno javi na lpc@halpet.eu za više informacija i konkretan dogovor oko preuzimanja odabrane nagrade.

Veselimo se novom poglavlju u razvoju LPC-a i drago nam je da sudjeluješ u toj avanturi.

Sretno! ;)

Ostavi prvi komentar!