Laptop mockup n a wooden table

Unaprijedite znanje engleskog jezika


Konačno je stigao u naš webshop English at Work, online tečaj općeg poslovnog engleskog jezika. Izradili su ga HalPetovi jezični stručnjaci koji već više od 20 godina podučavaju pojedince i grupe u Hrvatskoj i regiji. Svoje su znanje, višegodišnje iskustvo i ljubav prema engleskom jeziku pretvorili u online tečaj koji u kratkom vremenu postiže iznimne rezultate učenja.

Tajna uspjeha tečaja English at Work leži u našoj jednostavnoj i moćnoj formuli – LPC® metodiMetoda se sastoji 3 važna koraka u učenju; Learn – Practice – Communicate.

EAW nudi koristan vokabular, fraze i gramatičke strukture potrebne za snalaženje i komuniciranje u različitim poslovnim ali i svakodnevnim životnim situacijama. Učite li marljivo, redovito i odgovorno po završetku tečaja Vaša kompetentnost više neće dolaziti u pitanje jer ćete zvučati profesionalno, stručno i uvjerljivo.

Uz kvalitetan i pomno odabran sadržaj, za uspjeh tečaja i rezultate učenja odgovorna je i forma – način na koji je sadržaj prezentiran. Učenje jezika nikad nije bilo jednostavnije, dostupnije i istovremeno zabavno. EAW sadrži zanimljivih tematskih cjelina prezentiranih na zanimljiv, kreativan, a opet jednostavan način. Brojni zadatci, video i audio sadržaji te različite interaktivne vježbe i aktivnosti daju priliku za pomno ponavljanje i utvrđivanje gradiva. Komparativna prednost  programa je i englesko-hrvatski glosar s izgovorom koji će olakšati i ubrzati organizaciju vašeg novog rječnika i pospješiti pamćenje vokabulara.

Svaka od 6 tematskih cjelina sastoji se od 4 dijela:

  1. Vocabulary – usvajanje ključnih izraza korisnih u poslovnoj, ali i u svakodnevnoj komunikaciji
  2. Grammar – jednostavna, lako pamtljiva gramatička objašnjenja i konkretni i jasni primjeri gramatičkih struktura (glagolska vremena, oblici riječi, struktura rečenica i sl.)
  3. Skill – nudi izraze i fraze tipične za poslovne situacije (prodaja, sastanci, prezentacije i sl.)
  4. Communicate – provjera primjene novostečenog znanja

Final test  je završna provjera kojom se utvrđuje usvojenost znanja na kraju tečaja. Ovo je iznimno važan dio programa jer po uspješnom završetku dobivate Certifikat o završenom stupnju koji postaje dokaz Vaše novousvojene jezične kompetencije.

Usvajati ili usavršavati jezik sada možete u toplini svoga doma, u prirodi, na odmoru, u čekaonici ili na primjer kod frizera i to možete činiti s bilo kojeg uređaja u vrijeme koje Vama najviše odgovara. Ne odgađajte, otkrijte i Vi lakoću učenja jezika online.


Ako niste sigurni koju razinu znanja engleskog jezika trebate, možete ju testirati pomoću našeg online programa Testiranje engleskog jezika online.


 

Ostavi prvi komentar!