+

Pregovaranje

Jezik programa: Hrvatski

49.35 EUR / 371.83 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

PREGOVARANJE 

Pregovaranje je dio naše svakodnevice i koristimo se njime na različite načine i u različitim situacijama – od rješavanja konflikata u odnosima s klijentima, do zauzimanja za sebe i traženja povišice.

U poslovnom svijetu nerazvijene vještine pregovaranja mogu rezultirati nerealiziranim ciljevima, propuštenim prilikama, smanjenom produktivnošću i nezadovoljavajućim odnosima sa zaposlenicima, kolegama i klijentima. Na današnjem je kompetitivnom tržištu usavršavanje ove važne vještine ključni sastojak uspjeha.

Mnogima od nas pregovaranje može djelovati zastrašujućeBojimo se sukoba ili nismo sigurni kako postići ciljeve, a da istovremeno ne zanemarimo želje i potrebe druge strane. Međutim, vještina pregovaranja može se naučiti i usavršiti kroz stjecanje znanja o samoj vještini i praksu, a nakon 4 lekcije ovog programa moći ćete:

  • prepoznati različite vrste pregovora i povećati veličinu svog pregovaračkog kolača kako biste postigli rješenje koje zadovoljava sve strane u pregovorima
  • temeljito se pripremiti za proces pregovora i uspješno se nositi s potencijalnim izazovima i problemima za najbolji mogući ishod
  • kontrolirati faze pregovaračkog procesa kako biste predvidjeli moguće probleme i postigli uspješan dogovor
  • koristiti se učinkovitim verbalnim i neverbalnim strategijama kako biste ostvarili prednost u pregovaračkom procesu.

Dobro razvijene pregovaračke vještine ogromna su prednost u svim životnim područjima. Uz pravi pristup i znanje možete izgraditi samopouzdanje i naučiti kako bez straha zatražiti ono što želite. Odlučite se postati vješti pregovarači.

Osnovne informacije o programu Pregovaranje:

Broj lekcija u programu: 4
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Završna provjera znanja: da
Certifikat o završenom online programu: da
Uvjet za postizanje certifikata: rezultat završenog testa min. 80%

Potvrdu o završenom programu možete preuzeti iz sustava nakon što uspješno riješite završnu provjeru znanja.

ZAŠTO JE OVA VJEŠTINA VAŽNA?

 

Praktična i jednostavna formula LPC programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Jezik proizvoda

Hrvatski

Broj lekcija

4

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje