halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_Asertivnost

Asertivnost

Jezik programa: Hrvatski

49.35 EUR / 371.83 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

ASERTIVNOST 

Asertivnost nam omogućuje lakšu i konstruktivniju suradnju s drugima. Ipak, mnogima je izazov ponašati se asertivno te se često odlučuju za agresivni ili pasivni način komunikacije što može rezultirati frustracijom, nesporazumima i nepotrebnim stresom. U današnjem poslovnom svijetu asertivnost je ključ zdrave komunikacije i čvrstih međuljudskih odnosa. Asertivnost je ujedno i važan element učinkovitog timskog rada – potiče osjećaj zadovoljstva i samopoštovanja, rezultira sretnijim zaposlenicima, a time i povećanom učinkovitošću.

Većina nas asertivno ponašanje treba učiti. Asertivnost se, kao i sve ostale vještine, može svladati čak i u kratkom vremenskom roku uz kvalitetne upute i strategije. Ovaj vam program pruža upravo takve smjernice. Po završenom programu, uspješno ćete primjenjivati asertivni stil komunikacije i demonstrirati asertivna ponašanja u pravom trenutnu i na prvi način. Program se sastoji od 4 lekcije u kojima ćete:

  • otkriti zašto je mnogima od nas tako teško ponašati se asertivno i koje su posljedice ovakvog pristupa komunikaciji i životu
  • se upoznati s posebnim značajkama pasivnog, agresivnog i asertivnog ponašanja
  • naučiti razliku između „Ja“ i „Ti“ izjava i saznati kakav učinak ova dva stila komunikacije mogu imati na vaše međuljudske odnose, osobito u rješavanju konflikata
  • upoznati tehnike za povećanje asertivnosti.

Poradite na svojoj asertivnosti, proaktivno se suočite s poslovnim i osobnim izazovima i pridonesite konstruktivnoj promjeni u vlastitom životu.

Osnovne informacije o programu Asertivnost:

Broj lekcija u programu: 4
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Završna provjera znanja: da
Certifikat o završenom online programu: da
Uvjet za postizanje certifikata: rezultat završenog testa min. 80%

Potvrdu o završenom programu možete preuzeti iz sustava nakon što uspješno riješite završnu provjeru znanja.

ZAŠTO JE OVA VJEŠTINA VAŽNA?

 

Praktična i jednostavna formula LPC programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Jezik proizvoda

Hrvatski

Broj lekcija

4

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje