halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_poslovni_engleski_1

Business English 1

Jezik programa: Engleski

99.00 EUR / 745.92 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Opremi se za komuniciranje na engleskom s lakoćom na svojem radnom mjestu i prikupi komadiće korisnog znanja o brojnim poslovnim vještinama i financijama.

„Poslovni engleski 1“ je program online koji se sastoji od 16 lekcija za usvajanje vokabulara iz područja ekonomije, financija te poslovnog engleskog jezika. Lekcije obuhvaćaju širok raspon poslovnih tema i vještina osobnog razvoja te financijskih tema.

Iza naših programa stoji 20-godišnje iskustvo izvođenja nastave stranih jezika, a sadržaj ovog programa osmislio je tim profesora engleskoga jezika.

Kroz primjere iz stvarnog života s lakoćom ćeš osigurati uspješnu primjenu. Ciljani ćeš sadržaj imati priliku usvojiti i uvježbati na konkretnim i zanimljivim primjerima. Kroz niz interaktivnih vježbi naučit ćete ili utvrditi korisne fraze nezaobilazne u komunikaciji u internacionalnom okruženju.

Program „Poslovni engleski 1“ osigurava dosljedno i ujednačeno učenje online. Lekcije opsegom, sadržajem i trajanjem odgovaraju modernom načinu učenja. Engleski se vokabular usvaja u multimedijskoj formi (audio, video, interaktivne vježbe) i popraćen je ekvivalentima na hrvatskom jeziku. Potom se uvježbava naučeni sadržaj kroz zanimljive, interaktivne i multimedijske vježbe. Na kraju svake lekcije dobije se povratna informacija na naučeno kroz provjeru znanja.

Product Language

Engleski

Stupanj

B1 – B2

Broj lekcija

16

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje