halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_poslovni_engleski_2

Poslovni engleski | Business English Vocabulary 2

Jezik programa: Engleski

99.00 EUR 79.20 EUR / 745.92 KN 596.73 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Opremi se za komuniciranje na engleskom s lakoćom na svojem radnom mjestu te pritom osvježi svoje poslovne vještine i financijski vokabular.
Poslovni engleski | Business English Vocabulary 2 je program online koji se sastoji od 16 lekcija za usvajanje vokabulara iz područja ekonomije, financija te poslovnog engleskog jezika. Lekcije obuhvaćaju širok raspon poslovnih tema i vještina osobnog razvoja te financijskih tema.
Iza naših programa stoji 20-godišnje iskustvo izvođenja nastave stranih jezika, a sadržaj ovog programa osmislio je tim profesora engleskoga jezika.
Kroz primjere iz stvarnog života s lakoćom ćeš osigurati uspješnu primjenu jezika. Imat ćeš priliku usvojiti i uvježbati ciljani sadržaj na konkretnim i zanimljivim primjerima. Kroz niz interaktivnih vježbi naučit ćeš ili ćeš utvrditi korisne fraze nezaobilazne u komunikaciji u internacionalnom okruženju.

Program Poslovni engleski | Business English Vocabulary 2 osigurava dosljedno i ujednačeno online učenje. Engleski se vokabular usvaja u multimedijskoj formi (audio, video, interaktivne vježbe) i popraćen je ekvivalentima na hrvatskom jeziku. Potom se uvježbava naučeni sadržaj kroz zanimljive, interaktivne i multimedijske vježbe. Na kraju svake lekcije dobije se povratna informacija na naučeno kroz provjeru znanja.

Teme koje se obrađuju u programu:
 1. How to Identify Goals
 2. Agreeing and Disagreeing
 3. Five Stages of Negotiation
 4. Balance Sheet
 5. GDP
 6. Describing Trends
 7. Expressing Your Opinions
 8. Idioms – Colors and More
 9. Raising Awareness
 10. Insurance
 11. Ethics at Work
 12. Winning and Losing
 13. Bankruptcy
 14. False Friends
 15. Outsourcing
 16. Hitting the Road
Osnovne informacije o programu:
Broj lekcija u programu: 16
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja: na kraju svake lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

Jezik proizvoda

Engleski

Stupanj

B1 – B2

Broj lekcija

16

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje