FB naslovna

Feedback – moja zdrava navika | LPC video učionica

Jezik programa: Hrvatski

19.00 EUR / 143.16 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Feedback – moja zdrava navika

Dobrodošli u LPC video učionicu pod nazivom “Feedback – moja zdrava navika”, gdje ćete otkriti tajne i važnost razvijanja zdrave navike povratne informacije. Povratna informacija često se naziva i doručkom za pobjednike i sad imate priliku saznati kako da to i sami postanete.

U ovoj informativnoj i motivirajućoj jednosatnoj sesiji s edukatoricom Sonjom Harapin Štrbac, istražit ćete kako, kada i zašto je važno davati i primati povratnu informaciju. Odvojite 60 minuta svog dragocjenog vremena kako biste stekli dublje razumijevanje ove neizmjerno vrijedne vještine. Naučite kako brže, bolje i jednostavnije koristiti povratnu informaciju s većim učinkom i postanite pravi majstor u ovoj domeni.

Osnovne informacije o programu Feedback – moja zdrava navika | LPC video učionica:

Edukator: Sonja Harapin Štrbac
Trajanje edukacije: 60 min
Broj lekcija u programu: 1
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Završna provjera znanja: ne
Certifikat o završenom online programu: da
Uvjet za postizanje certifikata: nema

Ova snimka webinara nalazi se unutar kategorije Webinar  i pruža vam fleksibilnost u učenju iz udobnosti vlastitog doma. Uz Sonju Harapin Štrbac, kao iskusnu edukatoricu, ne samo da ćete steći dragocjeno znanje nego ćete se i osnažiti za preuzimanje aktivne uloge u stvaranju zdrave feedback kulture u svom okruženju . Upravo će vaš osobni doprinos biti poluga za pozitivnu promjenu koju očekujete i kojoj težite. Pridružite nam se i postanite majstor povratne informacije, otvarajući vrata osobnog i profesionalnog uspjeha.

Product Language

Hrvatski