halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_FBIN_objava (8)

Budi sjajan prezentator – put od pripreme do izvedbe

Jezik programa: Hrvatski

37.50 EUR / 282.54 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Činjenica je da su rijetki imali priliku tijekom školovanja učiti kako uspješno izlagati i uvjerljivo prezentirati, a istovremeno je u većini radnih uloga prezentacijske situacije nemoguće izbjeći. Program Budi sjajan prezentator – od pripreme do izvedbe je osmišljen upravo zato da vam pomogne, organizira vas i pruži vam oslonac. Tražite li konkretne savjete, najbolju praksu, te alate i resurse za bržu pripremu, jasniju strukturu i uspješniju izvedbu, obožavat ćete ovaj program. Ojačat ćete svoje samopouzdanje i znatno povećati šanse da svaka vaša sljedeća prezentacija bude uspješnija od prethodne. Program uključuje i obrasce za procjenu uspješnosti i uspješnu pripremu.

 Ciljevi programa:

  • Osvijestiti karakteristike uspješnog prezentatora i prezentacije.
  • Procijeniti svoje prezentacijsko umijeće.
  • Osigurati bržu i kvalitetniju pripremu.
  • Postati uspješniji u izvedbi prezentacije uz veću razinu samopouzdanja.

Osnovne informacije o programu:

Broj lekcija u programu: 2
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja: provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

 

LPC program “Budi sjajan prezentator – put od pripreme do izvedbe” smješten je unutar kategorija Komunikacija i odnosi i Vodstvo i tim.

Praktična i jednostavna formula LPC mikro-programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje

Jezik proizvoda

Hrvatski