Woman ordering a couture gown

All-in-one povratna informacija za menadžere

Jezik programa: Hrvatski

25.20 EUR / 189.87 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

ALL-IN-ONE POVRATNA INFORMACIJA ZA MENADŽERE

Povratna informacija je jedan od najvažnijih komunikacijskih i motivacijskih alata.

92% ispitanika se složilo s tvrdnjom „Ako je negativna povratna informacija konstruktivna, to pozitivno utječe na moju učinkovitost.”

HBJ, 2020.

Koristi uspješnog davanja povratne informacija su sljedeće: pomaže izbjeći nesporazume, očekivanja i standarde kompanije povezuje s konkretnim ponašanjima i zadatcima, daje do znanja da se rad osobe prati i cijeni, osigurava učinkovito i zdravo radno okruženje, daje jasne smjernice o tome što i kako treba raditi, daje priznanje za dobro odrađen posao, podržava dobro ponašanje, …

U all-in-one koncept upakirali smo ključna znanja – sve što vam je potrebno za uspješno davanje i primanje povratne informacije sada je na jednom mjestu. U samo sat vremena učenja, ili manje, saznat ćete sve relevantne informacije o tome kako davati i primati povratnu informaciju na ispravan i motivirajući način. Uz to, po završetku programa, download dokument Memento – Povratna informacija za menadžere dostupan vam je kao trajni saveznik i podsjetnik u vođenju i razvoju vaših zaposlenika.

LPC online program “All-in-one Povratna informacija za menadžere“, smješten je unutar kategorije Vodstvo i tim.

Osnovne informacije o programu All-in-one povratna informacija za menadžere:

Broj lekcija u programu: 1
Dostupnost:  12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja: mini provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

 

Praktična i jednostavna formula LPC mikro-programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Jezik proizvoda

Hrvatski

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje