objava

Test Stilova Vodstva: Potraga za unutarnjim patuljcima!

U hladnoj zimskoj noći, sedam patuljaka liderstva okupila su se oko svjetlucavog božićnog drvca, svaki odražavajući svoj jedinstveni stil vođenja. Pospanko se smjestio uz vatricu, potičući opuštenu atmosferu, dok je Stidljivko s ljubavlju ukrašavao darove, potičući timsku suradnju. U središtu svega bio je Srećko, širio radost i inspirirao članove tima da zajedno kroče u svijet uspješnog vođenja i blagdanske harmonije … 🌟

Jeste li ikada razmišljali koji od ovih simpatičnih patuljaka najviše odražava vašu osobnost ili stil vođenja? Bez obzira na to jeste li spremni prepoznati svog patuljka ili testirati voditelja, ova avantura dat će vam zanimljive uvide u vaš stil vodstva.

Otkrijte koji patuljak najbolje odražava vašu jedinstvenu osobnost i vaš (potencijalni) stil vodstva. Ili odlučite testirati svog voditelja 😊.

Prije nego krenete podsjećamo vas na imena svih 7 patuljaka:

Pospanko, Šmrcko, Stidljivko, „Tupko“, Srećko, Učo i Mrgud.

Kojeg biste patuljka odabrali i bez rješavanja testa?

 

A sad duboko udahnite i krenite u avanturu!

*Za test na mobitelu kliknite na tri točkice u gornjem desnom uglu i u padajućem izborniku odaberite Klasični prikaz (Desktop site).

Zaključak:

U avanturi otkrivanja vlastitog patuljka liderstva, imali ste priliku istražiti različite aspekte vašeg stila vođenja. Svaki od sedam patuljaka predstavlja jedinstvenu kombinaciju osobina koje odražavaju vaše sklonosti u ulozi vođe. Bez obzira na to jeste li pronašli svog vlastitog Mrguda, Uču, Srećka, Pospanka, “Tupka”, Stidljivka ili Šmrcka, važno je shvatiti kako svaki stil nosi svoje prednosti i izazove.

Ovaj uvid iskoristite kao ključ za daljnji razvoj vašeg načina vođenja. Razmislite o svojim jakim stranama, ali i o prostoru za promjenu.

Imajte na umu da niti jedan patuljak nije statičan, već vam pruža smjernice za kontinuirani rast i usavršavanje.

1 komentar

  • Valerija Zdravčević
    29. 12. 2023. - 19:07

    Istina, najvažnije mi je da je okruženje u kojem radim pozitivno i da ne idem na posao sa grčem u želucu. Ponekad to okruženje ima poteškoće i uvijek nešto iskrsne, ali bitno je da se znamo nositi s tim i ponovno sve prebaciti u pozitivu.

Komentiraj