halpet_online_ucenje_lpc_nova_doza

Nova doza – nove mogućnosti

Novo znanje znači novi manevarski prostor za svakog zaposlenika i svakog voditelja. Uz sve izazove sadašnjeg trenutka, nemamo pravo požaliti se na mogućnosti usvajanja novih znanja. Ono nikad nije bilo dostupnije i sveobuhvatnije. Nikada ranije nismo imali toliko prilika za učenje i razvoj, a jedna od neupitno najtraženijih je upravo eLearning.

Zamislimo da ste voditelji. Vaš je zadatak, logično, uspješno voditi tim. Jedan od vaših top prioriteta je prepoznati talente i znati ih voditi na način da motivacija i uključenost ostaju trajno na visokoj razini.

Kako to činiti na uspješan način? U današnjoj Novoj dozi  predstavljamo isječak iz jednog od hit programa u 2023. godini – Kako voditi talente u timu. Jednostavnost, učinkovitost i praktičnost ključna su obilježja ovog programa. Saznajte kako uspješno detektirati potrebe i mogućnosti svakog talentiranog člana i zadržati motivaciju na željenoj razini.

Uz mnoge druge, i ovaj eLearning program, može postati dio vaše LMS baze znanja. Princip je jednostvan – plug & play na vaš LMS. eLearning oblik mogu proprimiti i sve druge, vama važne teme, od regulative do people skills-a, vještina vodstva i mnogih drugih. Saznate kojim važnim i popularnim razvojnim temama možete obogatiti i upotpuniti svoju bazu znanja. 

 

 

Nemate li ideju gdje postaviti i kako iskoristiti ovakav program za vaše kompanijsko učenje? Ne brinite!

Uz program Kako voditi talente u timu, u našem LPC online sustavu za učenje pronaći ćete više od 100 provjerenih tema potrebnih svakoj kompaniji i svakom pojedincu.

Ostavi prvi komentar!