Edukacije za vaš LMS sustav


1. Gotove edukacije za vaš LMS sustav

 

Integrirajte poslovne edukacije lako u vaš vlastiti sustav za upravljanje učenjem (LMS). Osiguravamo visokokvalitetne edukacije koje će pružiti vašem timu priliku za rast i razvoj. Naši programi su dostupni u različitim formatima poput SCORM 1.2, SCORM 2004 (2., 3. ili 4. izdanje), AICC, Experience API i cmi5. 

Nudimo širok spektar tema iz područja: komunikacija, vodstvo, mentalna otpornost, specijalizirane teme, prodajne vještine, mentorstvo i alati za bolje poslovanje.

Javite nam se i stvorimo zajedno prilagođeni plan edukacije koji će ispuniti vaše ciljeve.

 

 

Pogledajte neke od naših gotovih edukacija za LMS sustav

 

Naručite naše najpopularnije edukacije 

 


2. Stručna izrada online edukacija za vaš LMS 

 

Naš tim stručnjaka specijaliziran je za izradu edukacijskih materijala prilagođenih vašim potrebama. Bez obzira trebate li obuku za zaposlenike, edukacijske module ili tečajeve, pomoći ćemo vam u stvaranju sadržaja koji je informativan, jasan i zanimljiv. Vaši edukacijski sadržaji mogu se pretvoriti u sadržaje za e-učenje, omogućujući da svojim zaposlenicima pružite pravovremenu, ujednačenu, kvalitetnu i mjerljivu edukaciju.

 

Kakve vrste sadržaja mogu postati online edukacije? 

Neki od sadržaja koje kontinuirano izrađujemo: 

Naša stručnost leži u pretvaranju vaših materijala u interaktivne e-programe koji osiguravaju učinkovitu i mjerljivu obuku vašeg tima. Dopustite nam da edukaciju prilagodimo vašim potrebama i pomognemo vam stvoriti edukacijski sadržaj koji će potaknuti rast i razvoj vašeg tima.

 

Kako može izgledati vaša online edukacija za LMS sustav 

 

Kako do online edukacije u LMS sustavu

 

 

 


Recenzija klijenta:

 

 

 

Pitanja:

 

Neki od klijenata koji koriste naše edukacije u LMS sustavu