Antistres


 

Savladajte stres na poslu i živite sretnije!

Uz LPC for Business edukaciju Antistres usvojite provjerene vještine koje će vam pomoći da radite (i živite) mirnije, sretnije i ispunjenije.

Osjećate velik svakodnevni pritisak i čini vam se nemoguće uskladiti zahtjeve suvremenog života, posao i privatan život? Svakodnevni stres donosi ozbiljne zdravstvene probleme koje je moguće spriječiti – naučite kako!

LPC for Business edukacija Antistres uključuje provjerene tehnike koje vam omogućuju upravljanje stresom.

 

Saznajte što vam ova edukacija donosi od Sonje Harapin Štrbac; LPC Trenerica & Content developer.

 

Osigurajte ravnotežu i miran san. Edukacija Antistres se sastoji od pomno isplaniranih 10 step-by-step online programa kojima je moguće pristupiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i uređaja:

 1. Upravljanje stresom
 2. Upravljanje vremenom
 3. Asertivnost
 4. Pozitivno razmišljanje – moja nova navika
 5. Postanite otporni na udarce – izgradite rezilijentnost
 6. Budite sami svoj motivator
 7. Miroljubiva komunikacija u 4 koraka
 8. Kako reći NE
 9. Kako biti emocionalno fleksibilniji u 3 koraka
 10. Kako da snaga ne postane slabost

 

 

 

Poboljšajte kvalitetu života uz provjerene antistres tehnike i strategije

Upravljajte stresom, ne dozvolite da on upravlja vama!

Nikad nije kasno da savladate vještinu upravljanja stresom i postignete životni balans. No, što prije počnete, to ste u manjem riziku od burn out sindroma, visokog tlaka, problema sa želucem, tjeskobom i svim ostalim zdravstvenim problemima koji dolaze kao posljedica dugotrajne izloženosti stresu. LPC for Business edukacija Antistres stvorena je kako bi vam prenijela korisne, jasne i primjenjive vještine uz pomoć kojih ćete se lakše nositi s izazovima stresne svakodnevice.

 

Edukacija Antistres uključuje:


UPRAVLJAJTE STRESOM KAKO ON NE BI UPRAVLJAO VAMA:

Upravljanje stresom kroz online programe:

 • Upravljanje stresom
 • Upravljanje vremenom
 • Asertivnost

Budite sretniji, zdraviji i produktivniji. Uz ove tri vještine s lakoćom dovedite život u ravnotežu.

Kroz naše ćete programe naučiti prepoznati vrste stresa, naučiti upravljati vremenom na strukturiran način i saznati kako odrediti prioritete i držati ih se. Izvor stresa nije samo nedostatak vremena već i narušeni međuljudski odnosi unutar tima ili tvrtke. Ove lekcije vam otkrivaju kako se kvalitetno založiti za sebe i izreći svoje mišljenje bez podizanja tenzija.

 

Komunikacijom protiv stresa kroz online programe:

 • Miroljubiva komunikacija u 4 koraka
 • Kako reći NE

Konstruktivna komunikacija jedan je od ključnih elemenata uspješnog rada u timu koji omogućuje smanjenje konflikata i posredno stresa za sve uključene. Naučite kako usmjeriti i voditi komunikaciju konstruktivno i miroljubivo. Usvojite savjete koji će vam pomoći postaviti zdrave granice i tako eliminirati česti uzrok napetosti i narušenih odnosa unutar tima.

 

Promijeni svoje reakcije kroz online programe:

 • Pozitivno razmišljanje – moja nova navika
 • Rezilijentnost – postanite otporni na udarce
 • Budite sami svoj motivator
 • Kako biti emocionalno fleksibilniji u 3 koraka
 • Kako da snaga ne postane slabost

Način na koji reagiramo na stresne situacije u pravilu je naučen obrazac od kojeg se možemo i odučiti.

Uz našu ćete edukaciju usvojiti provjerene i lako primjenjive tehnike kojima možete promijeniti način na koji gledate na stvari i upravljate svojim reakcijama i emocijama u izazovnim trenutcima. Saznat ćete kako njegovati unutarnju snagu i entuzijazam bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite. Dio naše edukacije je i vježbanje emocionalne fleksibilnosti koje će vam omogućiti mudrije postupanje i donošenje odluka te pronaći i ojačati vaše osobne unutarnje snage.

 

Utjecaj stresa svedite na minimum

Vrijeme je da prekinete naučene obrasce ponašanja i reakcija u poslovnom, ali i u privatnom životu i oslobodite mentalne kapacitete za stvari koje vam čine radost! U tome će vam pomoći LPC for Business Antistres edukacijaprovjereno, korisno i jednostavno.