halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_Povratna_informacija

Povratna informacija

Jezik programa: Hrvatski

49.35 EUR / 371.83 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

POVRATNA INFORMACIJA

Malo će koja osoba reći da joj povratna informacija nije potrebna. Štoviše, reći će da povratna informacija često izostaje ili da ostavlja iza sebe nedoumicu ili „gorak okus“. Od zaposlenika bilo koje kompanije nerijetko ćete čuti da su kritike te koje dominiraju dok pohvale gotovo da i ne postoje kao praksa. Zabrinjavajuće!

Kulturu davanja i primanja povratne informacije potrebno je neprestano razvijati i unaprjeđivati na svim razinama i u svim smjerovima unutar kompanije. Iako je to dobro poznata činjenica, praksa pokazuje da primjena ne odražava tu potrebu. Kako davati kritiku i pohvalu na pravilan način, kontinuirano i opravdano nerijetko biva razvojna potreba mnogih direktora, menadžera, voditelja, ali i članova timova.

Nakon više od 18 godina podučavanja kompanija i menadžera ovoj temi prikupili smo iznimno vrijedno iskustvo i nudimo vam znanja i tehnike koje će vam pomoći da postanete majstori povratne informacije. U 4 lekcije ovoga programa vi ćete:

  • dobiti odgovore na pitanja što je točno povratna informacija, koji tipovi povratnih informacija postoje te zašto ju je važno davati i primati
  • osvijestiti brojne prilike za davanje povratne informacije
  • biti u stanju dodatno motivirati svoj tim
  • osvijestiti vlastite i tuđe prepreke za uspješno davanje povratne informacije i naučiti kako ih prevladati pomoću konkretnih strategija
  • usvojiti niz provjerenih tehnika i strategija za davanje pohvale i kritike
  • naučiti kako primiti povratnu informaciju na prikladan način.

Osnovne informacije o programu Povratna informacija:

Broj lekcija u programu: 4
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Završna provjera znanja: da
Certifikat o završenom online programu: da
Uvjet za postizanje certifikata: rezultat završenog testa min. 80%

Potvrdu o završenom programu možete preuzeti iz sustava nakon što uspješno riješite završnu provjeru znanja.

Pogledajte kako program izgleda u sustavu LPC:

 

Praktična i jednostavna formula LPC programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Product Language

Hrvatski

Broj lekcija

4

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje