halpet_lpc_online_edukacije_ucenje_poslovni_engleski_2

Business English 2

Jezik programa: Engleski

99.00 EUR / 745.92 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Opremi se za komuniciranje na engleskom s lakoćom na svojem radnom mjestu te pritom osvježi svoje poslovne vještine i financijski vokabular.

„Poslovni engleski 2“ je program online koji se sastoji od 16 lekcija za usvajanje vokabulara iz područja ekonomije, financija te poslovnog engleskog jezika. Lekcije obuhvaćaju širok raspon poslovnih tema i vještina osobnog razvoja te financijskih tema.

Iza naših programa stoji 20-godišnje iskustvo izvođenja nastave stranih jezika, a sadržaj ovog programa osmislio je tim profesora engleskoga jezika.

Kroz primjere iz stvarnog života s lakoćom ćeš osigurati uspješnu primjenu. Ciljani ćeš sadržaj imati priliku usvojiti i uvježbati na konkretnim i zanimljivim primjerima. Kroz niz interaktivnih vježbi naučit ćete ili utvrditi korisne fraze nezaobilazne u komunikaciji u internacionalnom okruženju.

Program „Poslovni engleski 2“ osigurava dosljedno i ujednačeno učenje online. Lekcije opsegom, sadržajem i trajanjem odgovaraju modernom načinu učenja. Engleski se vokabular usvaja u multimedijskoj formi (audio, video, interaktivne vježbe) i popraćen je ekvivalentima na hrvatskom jeziku. Potom se uvježbava naučeni sadržaj kroz zanimljive, interaktivne i multimedijske vježbe. Na kraju svake lekcije dobije se povratna informacija na naučeno kroz provjeru znanja.

Product Language

Engleski

Stupanj

B1 – B2

Broj lekcija

16

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje