+

Financije za nefinancijaše

Jezik programa: Hrvatski

49.35 EUR / 371.83 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

FINANCIJE ZA NEFINANCIJAŠE 

Znanje o tome kako funkcioniraju financije za poslovni je svijet imperativ. Financije utječu baš na svaki dio poslovanja i ne trebate biti zaposleni u financijskom sektoru da pronađete dobar razlog zašto se baciti na usvajanje znanja iz tog područja.

Bez obzira na to jeste li zaposlenik, menadžer nefinancijske struke ili se tek pripremate za ulazak na tržište rada, poznavanje financija može vam uvelike pomoći da ravnopravno sudjelujete u razgovorima ili na sastancima na tu neizbježnu temu. Osim toga, postanete li znalac u području financija, uspješnije ćete se snalaziti u svakodnevnim poslovnim zadatcima i donosit ćete kvalitetnije odluke. A to će znanje pozitivno utjecati i na upravljanje vašim kućnim budžetom.

Bitno je savladati terminologiju i ključne koncepte, a kroz ovaj program to možete učiniti na zanimljiv, interaktivan i strukturiran način. Program se sastoji od 4 lako razumljive i pristupačne lekcije koje sadrže idealnu količinu važnih informacija, konkretnih primjera i obrazaca pomoću kojih ćete:

  • imati jasnu sliku o tome što sve pojam „financija“ uključuje i koja je njihova uloga u poduzeću
  • ovladati osnovnim pojmovima iz područja financija
  • znati razlikovati financijske pokazatelje
  • steći ključna znanja o temeljnim financijskim izvješćima: bilanci, računu dobiti i gubitaka i izvještaju o novčanom tijeku: saznati što ih povezuje, a što razlikuje, razumjeti njihovu strukturu i upoznati se s njihovom primjenom u praksi.

Osnovne informacije o programu Financije za nefinancijaše:

Broj lekcija u programu: 4
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Završna provjera znanja: da
Certifikat o završenom online programu: da
Uvjet za postizanje certifikata: rezultat završenog testa min. 80%

Potvrdu o završenom programu možete preuzeti iz sustava nakon što uspješno riješite završnu provjeru znanja.

ZAŠTO JE OVA VJEŠTINA VAŽNA?

 

Praktična i jednostavna formula LPC programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Product Language

Hrvatski

Broj lekcija

4

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje