halpet_lpc_online_empatican_odnos_klijentu

Emocionalna inteligencija u odnosu s klijentom

Jezik programa: Hrvatski

13.20 EUR 10.56 EUR / 99.46 KN 79.56 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

Osobe koje prepoznaju potrebe i osjećaje drugih te prilagođavaju svoj stil komunikacije stvaraju osjećaj povjerenja i poštovanja. Klijenti su skloniji dijeliti svoje prave misli i osjećaje, što rezultira boljim razumijevanjem njihovih potreba i želja. Ovo povjerenje dovodi do jačih, dugoročnih poslovnih odnosa, povećane lojalnosti i zadovoljstva klijenata. U današnjem poslovnom svijetu, izgradnja i održavanje kvalitetnih odnosa s klijentima ključna je za uspjeh. Kada ljudi i klijenti osjete da je osoba s kojom komuniciraju uvažavam emocionalno inteligentan pristup, često reagiraju pozitivno, otvorenije i iskrenije.

Mikro-program “Emocionalna inteligencija u odnosu s klijentom” osmišljen je kako bi vam pomogao razumjeti i upravljati emocijama, te kako na pravi način pokazati empatiju u različitim poslovnim interakcijama.

Važno je uvijek se iznova podsjećati na to da su glavni pokretači ljudskog ponašanja emocije. Kroz ovaj LPC mikro-program, naučit ćete kako bolje razumjeti vlastite i tuđe emocije, te kako razvijati emocionalnu inteligenciju i empatiju za poboljšanje komunikacije i izgradnju čvrstih, dugoročnih odnosa s klijentima.

Osnovne informacije o programu Emocionalna inteligencija u odnosu s klijentom:
Broj lekcija u programu: 1
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja: mini provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

Empatija i emocionalna inteligencija nisu samo prirodni talenti, već vještine koje se mogu razvijati i usavršavati. Kroz ovaj LPC mikro-program, unutar kategorija Alati brže-lakše-bolje i Komunikacija i odnosi, osnažit ćete svoje komunikacijske vještine i postati učinkovitiji u radu s klijentima  i kolegama u svim smjerovima.

Uronite u LPC mikro-program “Emocionalna inteligencija u odnosu s klijentom” i postanite vješt komunikator koji cijeni i prakticira emocionalnu inteligenciju kao temelj za uspješnu i dugoročnu suradnju s klijentima.

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje

Jezik proizvoda

Hrvatski