Business partners at a cafe

All-in-one coaching za menadžere

Jezik programa: Hrvatski

25.20 EUR / 189.87 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

ALL-IN-ONE COACHING ZA MENADŽERE  All-in-one coaching za menadžere

Coaching je nezaobilazna vještina svakog voditelja, menadžera i direktora. Predstavlja dragocjen alat za razvoj timova i pojedinaca. All-in-one coaching za menadžere

Vještinu coachinga je moguće upoznavati i studirati mjesecima ili čak godinama. Ipak, budući da ste već u ulozi vodstva,  vjerujemo da vam je vrijeme od krucijalne važnosti i da su vam ova znanja potrebna odmah. Iz tog smo razloga posegnuli za našim ogromnim iskustvom iz područja vodstva i coachinga i pripremili vam cjelovit, praktičan, pragmatičan i vremenski nezahtjevan paket znanja.

All-in-one koncept, sve na jednom mjestu, sublimira ključna znanja iz područja coachinga i naše kategorije Vodstvo i tim. U samo sat vremena učenja, ili manje, saznat ćete kako biti uspješan coach. Uz to, pripremili smo vam i download dokument Memento – Coaching za menadžere koji će vam biti trajni saveznik i podsjetnik u primjeni coaching alata.

 Osnovne informacije o programu All-in-one coaching za menadžere:

Broj lekcija u programu: 1
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja : mini provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

 

Praktična i jednostavna formula LPC mikro-programa nudi pomno i stručno dizajniranu dozu znanja, a sadrži i konkretne upute kako nešto raditi brže, bolje i uspješnije. Ova komprimirana struktura inače kompleksne poslovne teme osigurava zadovoljstvo učenja, potiče nov način razmišljanja i pokreće na akciju.

Jezik proizvoda

Hrvatski

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje