halpet_lpc_online_ucenje_AI-naslovna

AI alati u obrazovanju- praktični vodič za učitelje

Jezik programa: Hrvatski

49.35 EUR / 371.83 KN (1 EUR = 7.53450 KN)

AI alati u obrazovanju- praktični vodič za učitelje

Uz brojne promjene u današnjem obrazovanju, učitelji su suočeni s izazovom kako zadržati pažnju učenika i prilagoditi obrazovne materijale različitim stilovima učenja. Alati umjetne inteligencije nude rješenja koja omogućuju personalizaciju nastave, automatizaciju ocjenjivanja i stvaranje interaktivnih obrazovnih sadržaja. U ovom programu naučit ćete osnovne koncepte umjetne inteligencije (engleski naziv Artificial Intelligence – AI) i upoznati se s tri alata koji olakšavaju pripremu obrazovnih sadržaja, davanje povratne informacije i interakciju s učenicima.

Ovi alati nisu samo pomoć u kreiranju obrazovnih sadržaja, već i sredstvo koje potiče kreativnost, kritičko razmišljanje i dublje razumijevanje materijala. Umjetna inteligencija ne može zamijeniti učitelje, ali može postati njihov moćan saveznik u unapređenju nastave i olakšavanju rada, pružajući učenicima najbolje moguće obrazovno iskustvo.

Program je namijenjen obrazovnim stručnjacima u osnovnim i srednjim školama, visokoškolskom obrazovanju te obrazovanju odraslih. Također, program je koristan za trenere edukacija i predavače.

Program traje ukupno 7 sati i sastoji se od tri lekcije. Uvodna lekcija obuhvaća osnovne koncepte umjetne inteligencije, druga lekcija pokriva korištenje alata Chat GPT, a treća lekcija se bavi alatima Curipod i MagicSchool AI.

Osnovne informacije o programu
Broj lekcija u programu: 3
Trajanje: 7 sati
Dostupnost: 12 mjeseci od kupnje
Provjera znanja: provjera na kraju lekcije
Certifikat o završenom online programu: da

Saznajte više o programu od autorice sadržaja Petre Šelebaj, učiteljice engleskog jezika:

 

Za ostale edukacije za obrazovne stručnjake kliknite na link: E-dukator.

Jezik proizvoda

Hrvatski

Dostupnost

12 mjeseci od kupnje