Vodstvo


 

Edukacija za uspješne menadžere!

Unaprijedite vještine vođenja svog tima uz naše online edukacije.

SAŽETO  |   KONKRETNO  |   PRIMJENJIVO

 

Sposoban voditelj znači – uspješan tim!

Naše edukacije uključuju rješenja za najčešće izazove s kojima se susreću direktori, menadžeri i voditelji.

LPC for Business edukacija Vodstvo osmišljena je kako bi unaprijedili i razvili poslovne vještine svih razina voditelja.

 

Saznajte što vam ova edukacija donosi od Petre Čolak, Direktorice LPC razvoja.

 

Osigurajte ostvarivanje ciljeva i uspjeh cijelog tima! Edukacija Vodstvo se sastoji od pomno isplaniranih 10 step-by-step online programa kojima je moguće pristupiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i uređaja:

 1. Vodstvo — moja uloga
 2. Postavljanje ciljeva
 3. Delegiranje
 4. Uspješan sastanak
 5. Upute za emocionalno inteligentno vodstvo
 6. Kako motivirati svoj tim
 7. Komunikacija za izgradnju tima
 8. All-in-one coaching za menadžere
 9. All-in-one povratna informacija za menadžere
 10. Upravljanje konfliktima

 

 

 

Edukacija koja će unaprijediti vještine vođenja

Upravljanje ljudima i procesima nije jednostavan zadatak, no uz prave vještine može postati jednostavniji za sve uključene i osigurati ostvarenje željenih poslovnih ciljeva.

Nema uspješne tvrtke ili tima bez dobrog vodstva! Biti vođa tima ljudi izazovan je posao koji zahtjeva vještine iz raznih područja, od financija do ljudskih potencijala. Vještine delegiranja zadatakakomunikacijemotivacije članova tima i rješavanje konflikata ključne su za uspjeh tima.

Uz LPC for Business edukaciju Vodstvo, ove se vještine usvajaju uz zanimljiva predavanja, interaktivne alate i konkretne primjere. Kompaniji ili timu tako osiguravate temelj za uspjeh i unaprjeđenje poslovanjaveću učinkovitost bolju radnu okolinu.

Naši su programi i edukacije bazirane na višegodišnjem iskustvu i najboljim primjerima iz prakse. Provjerene, zanimljive, praktične i uvijek dostupne lekcije pomoći će vašem poslovanju uvijek biti korak ispred.

 

Edukacija Vodstvo uključuje:

 


UNAPRIJEDITE VODITELJSKE VJEŠTINE SVOG TIMA:

Upravljanje timom kroz online programe:

 • Kako motivirati tim?
 • Komunikacija za izgradnju tima
 • Upravljanje konfliktima

Upravljanje timom zahtjeva poslovne vještine koje objedinjuju motivaciju, komunikaciju i upravljanje neizbježnim konfliktima. 

Kroz 3 online programa donosimo rješenja kojima se potiče angažman i motivacija tima neovisno o njegovoj veličini.

Paket edukacija uključuje komunikacijske strategije za poticanje članova tima da daju svoj maksimum kao i konstruktivne i mirne tehnike za rješavanje destruktivnih ponašanja poput optuživanja, napada, šutnje, ponižavanja, sabotiranja i komentiranja iza leđa.

Menadžerske vještine kroz online programe:

 • All-in-one coaching za menadžere
 • All-in-one povratna informacija za menadžere
 • Postavljanje ciljeva
 • Vodstvo – moja uloga

Vođenje i upravljanje timom podrazumijeva skup vještina iz raznih područja. Uz naše pomno osmišljene lekcije, ove je vještine moguće usvojiti i unaprijediti u kratkom vremenu. Bogato iskustvo i najvažnija znanja potrebna svim razinama vodstva saželi smo u kratke, primjenjive i jasne lekcije. Kako uspješno voditi timupravljati prioritetima i postaviti ciljeve samo je dio znanja koje ova edukacija uključuje.

Poslovna komunikacija kroz online programe:

 • Upute za emocionalno intelignetno vodstvo
 • Uspješan sastanak
 • Delegiranje

Komunikacija je kraljica poslovnih vještina. Edukacija Vodstvo namijenjena direktorima, menadžerima i voditeljima poslovnu će komunikaciju unutar tima, ali i izvan njega, podignuti na novu razinu.

Programi o delegiranju zadataka koje su uključene u ovu edukaciju, rezultirat će još većom motivacijom cijelog tima. Jedan od najvećih izazova s kojima se menadžeri susreću je i organizacija sastanaka, te je jedna od tema ove edukacije i usvajanje vještina za organizaciju kratkih, konkretnih i svrsishodnih sastanaka. Jedna od ključnih kvaliteta dobrog vođe svakako je i emocionalna inteligencija te umijeće korištenja iste za ostvarivanje ciljeva. Sve to i puno više očekuje vas u LPC for Business edukaciji Vodstvo.

Edukacije za menadžere i voditelje

Učenje na vlastitim greškama je najskuplji način učenja – izbjegnite ga uz pomoć naših online edukacija koje su osmislili stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. Znanja koje voditelji timova i menadžeri usvajaju na našoj edukaciji omogućuju pristup konkretnim i primjenjivim vještinama koje štede i vrijeme i novac i osiguravaju osnovne uvjete za uspješan (i zadovoljan) tim ili kompaniju.