Poduzetništvo


 

Online edukacija za sve vrste poduzetnika!

Ovladajte ključnim vještinama vođenja i upravljanja uz koje ćete lakše plivati u poduzetničkim vodama.

Poduzetnik koji radi na sebi na putu je do dugoročnog uspjeha! Online edukacija Poduzetništvo pomoći će vam  pronaći i iskoristiti sve potencijale koje imate!

LPC for Business edukacija Poduzetništvo osmišljena je kako bi unaprijedili i razvili vještine nužne za vođenje poslovanja.

 

Saznajte što vam ova edukacija donosi od Petre Čolak, Direktorice LPC razvoja.

 

Osigurajte svojoj poslovnoj ideji da zaživi i opstane! Edukacija Poduzetništvo se sastoji od  pomno isplaniranih 10 step-by-step online programa kojima je moguće pristupiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i uređaja:

 1. Vodstvo-moja uloga
 2. OKR – formula za uspjeh
 3. Delegiranje
 4. Uspješan sastanak
 5. Komunikacijske vještine
 6. Povratna informacija
 7. Upute za emocionalno inteligentno vodstvo
 8. Tuckmanov model za razvoj tima
 9. Kako motivirati svoj tim
 10. 6 boja za paralelno razmišljanje

 

 

 

 

Edukacija za poduzetnike novog doba

Imati ideju i volju je sjajna stvar, ali provesti to u djelo, a zatim i dugoročno upravljati rastom i razvojem je poseban izazov, naročito ako ste tek zakoračili u poduzetničke vode.

Osim brojnih tehničkih, financijskih i organizacijskih izazova, od poduzetnika se očekuje da bude vješt voditelj, uvjerljiv prodavač, mudar pregovarač, ali i emocionalno inteligentan menadžer. Kao poduzetnik ste često i u povećanom riziku od utjecaja stresa na zdravlje.

Kako bi se lakše uhvatili ukoštac sa svim ovim zahtjevima koje uloga poduzetnika donosi, uz LPC for Business edukaciju Poduzetništvo prenosimo vam ključne i korisne vještine. Čekaju vas zanimljivi programi, interaktivni alati i konkretne upute koje možete lako primijeniti na svakodnevne situacije.

Naši edukacije bazirane na višegodišnjem iskustvu i najboljim primjerima iz prakse. Provjerene, zanimljive, praktične i uvijek dostupne lekcije pomoći će vama, ali i vašem poslovanju, da se razvijate i napredujete!

 

Edukacija Poduzetništvo uključuje:


USVOJITE VJEŠTINE USPJEŠNIH PODUZETNIKA

 

Menadžerske vještine kroz online programe:

 • Vodstvo – moja uloga
 • Delegiranje
 • Uspješan sastanak

Vođenje i upravljanje tvrtkom podrazumijeva skup vještina iz raznih područja. Uz naše pomno osmišljene programe, ove je vještine moguće usvojiti i unaprijediti u kratkom vremenu. Bogato iskustvo i najvažnija znanja potrebna svim razinama voditelja saželi smo u kratke, primjenjive i jasne lekcije. Kako uspješno voditi posao ili tim, upravljati prioritetima i postaviti ciljeve samo je dio znanja koje edukacija za poduzetnike uključuje.

 

Poslovna komunikacija kroz online programe:

 • Komunikacijske vještine
 • Povratna informacija

Komunikacija je kraljica poslovnih vještina. Edukacija Poduzetništvo namijenjena svim vrstama poduzetnika, poslovnu će komunikaciju unutar vaše tvrtke, ali i izvan nje, podignuti na novu razinu.

Lekcije koje su uključene u ovu edukaciju, rezultirat će još većom motivacijom za vas, a posredno i sve uključene u vaše poslovanje. Kako vješto komunicirati, ostvariti zadane ciljeve i dati ili primiti povratnu informaciju često su vještine koje odvajaju uspješne od neuspješnih. Sve to i puno više očekuje vas u LPC for Business edukaciji Poduzetništvo.

 

Emocionalna inteligencija kroz online programe:

 • Upute za emocionalno inteligentno vodstvo
 • 6 boja za paralelno razmišljanje
 • Tuckmanov model za razvoj tima

U bilo kojem poslu koji zahtjeva suradnju više različitih ljudi, emocionalna inteligencija od izuzetne je važnosti. Kako ostvariti zacrtano, a pri tome ostati ili postati poželjan suradnik, kako  graditi uspješne odnose s partnerima i suradnicima, kako osigurati dugoročni uspjeh svoje poslovne ideje, sve su to pitanja na koja nam odgovor može dati emocionalna inteligencija.

 

Edukacija za poduzetništvo

Iako u poduzetništvu ništa ne može zamijeniti stvarno iskustvo, na putu do uspjeha lakše je uspinjati se ako imamo vještine koje su za to potrebne. Naša vam edukacija omogućuje pristup konkretnim i primjenjivim vještinama koje štede i vrijeme i novac i tako osigurava temelje za uspješno poslovanje!