Onboarding


 

Edukacija za nove zaposlenike!

Osigurajte uspješan start svojim novim zaposlenicima kroz onboarding online program.

SAŽETO  |   KONKRETNO  |   PRIMJENJIVO

 

Vladati ključnim poslovnim i komunikacijskim vještinama znači – osobni i kompanijski uspjeh!

Naše edukacije uključuju rješenja za najčešće izazove s kojima se susreću novi zaposlenici.

Onboarding edukacija osmišljena je da novim zaposlenicima pomogne bolje se uklopiti u novo radno okruženje, izgraditi i razvijati produktivne odnose i brže i lakše ostvarivati poslovne ciljeve.  

 

Osigurajte lakšu i bržu integraciju novih zaposlenika! Edukacija Onboarding se sastoji od pomno isplaniranih 10 step-by-step online programa kojima je moguće pristupiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i uređaja:

 1. Budite sami svoj motivator
 2. Upravljanje stresom
 3. Komunikacijske vještine
 4. Poslovni bonton
 5. Poslovno dopisivanje
 6. Primite povratnu informaciju na pravi način
 7. Upravljanje vremenom

 

 

Edukacija koja će olakšati i ubrzati integraciju novih zaposlenika  

Dolazak na novo radno mjesto, bez obzira na prethodno iskustvo, nije uvijek jednostavno. S druge strane, istovremeno je i pravi trenutak da novi zaposlenici usvoje i usavrše znanja i vještine zahvaljujući kojima postaju poželjnim članovima svakog tima.

Nema uspješne tvrtke ili tima bez kompetentnih i angažiranih zaposlenika! Njihov  konstruktivan i pozitivan stav, vještine komunikacije i učinkovitost ubrzat će put do svakog cilja.

Upravo onboarding program igra ključnu ulogu u pružanju pozitivnog i učinkovitog uvodnog iskustva novim zaposlenicima. Kroz pravilno osmišljen program, kompanija povećava zadovoljstvo, produktivnost i zadržavanje novih talenata i utječe na kompanijski uspjeh u cjelini.

Učinkovit onboarding program značajno smanjuje troškove edukacije jer koristi strukturirane elearning sadržaje, lako dostupne novim zaposlenicima. Provjerene, zanimljive, praktične i uvijek dostupne lekcije pomoći će vama i vašim zaposlenicima uvijek biti korak ispred.

 

Edukacija Onboarding uključuje:

 


OLAKŠAJTE I UBRZAJTE INTEGRACIJU NOVIH ZAPOSLENIKA

 

Konstruktivan i pozitivan stav kroz online programe:

 • Budite sami svoj motivator
 • Upravljanje stresom

Konstruktivan i pozitivan stav za uspjeh novi zaposlenici stječu kroz samomotivaciju i vještinu upravljanja stresom. Cilj je potaknuti njihov osjećaj sigurnosti i samopouzdanja u obavljanju posla i u suradnji s drugima.

Komunikacijske vještine kroz online programe:

 • Komunikacijske vještine
 • Poslovni bonton
 • Poslovno dopisivanje
 • Primite povratnu informaciju na pravi način

Komunikacija je kraljica poslovnih vještina. Ovi su programi sjajan vodič za osvještavanje  najčešćih prepreka u komunikaciji i daju rješenja kako ih prevladati.

Program poslovnog bontona dodatno će olakšati snalaženje novih zaposlenika u poslovnom okruženju i doprinijeti slici poželjnog člana tima, kolege i suradnika. Jedan od najvećih izazova s kojima se svi susrećemo je i povratna informacija i kako je primiti. Znati to činiti na pravi način jedan je od najboljih načina za ubrzanje profesionalnog i osobnog razvoja.

Učinkovitost kroz online program:

 • Upravljanje vremenom

Upravljati vremenom znači upravljati sobom i svojim uspjehom. Ovaj program novim zaposlenicima daje odgovor na pitanje kako to činiti i koji alati u tome pomažu.

Pomoći će im uspješnije reagirati na izazove u upravljanju vremenom u suvremenom poslovnom okruženju što je garancija i njihove i timske učinkovitosti.

Edukacije za nove zaposlenike

Učenje na vlastitim greškama je najskuplji način učenja – izbjegnite ga uz pomoć naših online edukacija koje su osmislili stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. Kroz ovaj program, novi zaposlenici dobivaju pristup konkretnim i primjenjivim vještinama koje štede i vrijeme i novac i osiguravaju uspjeh te novom zaposleniku, timu i kompaniji čiji postaje član.

Osigurajte lakšu i bržu prilagodbu korporativnoj kulturi, brže postizanje produktivnosti, u startu smanjite stres i anksioznost i zadržite najbolje zaposlenike u kompaniji.