Digitalizirajte svoju edukaciju | Izrada sadržaja za e-učenje

Saznajte kako HalPet, vodeća hrvatska tvrtka za poslovnu edukaciju i poslovne strane jezike, dizajnira i oblikuje interaktivne multimedijske e-programe za svoje potrebe, a i za potrebe mnogih kompanija koje su prepoznale nužnost digitalne transformacije edukacije svojih zaposlenika.

Dobro došli u LPC! Na pravom ste mjestu ako želite primijeniti suvremene metode učenja u svojoj kompaniji ili postojeću edukaciju želite dignuti na novu razinu.

Raduje nas što ste spremni digitalno transformirati proces edukacije u svojoj kompaniji. Dopustite da vam pokažemo kako mi to radimo!

Zašto je HalPet lokacija za vašu edukaciju?

 

Pogledajte kako je sve počelo…

 

HalPetovi stručnjaci s 20-godišnjim iskustvom u edukaciji odraslih svaki edukacijski sadržaj oblikuju prema visokim standardima kvalitete i izvrsnosti, što jamči sigurnost, točnost i kvalitetu, a izrada e-sadržaja prema HalPetovoj LPC® metodi, osigurava ujednačen i provjeren pristup u obradi i prezentiranju sadržaja.

Ovisno o vašim konkretnim potrebama, možemo ponuditi cjelokupno rješenje za organizaciju, provedbu i praćenje e-edukacije u vašoj kompaniji.

Povucite okomitu liniju i pogledajte značajke, sličnosti i razlike HalPetovih dvaju sustava za e-učenje, eLPC Business i LPC:

 

Kakve vrste vaših sadržaja mogu postati e-programi?

Izrada sadržaja za e-učenje na HalPetov način

HalPet na temelju sadržaja dobivenih od klijenta izrađuje, dizajnira i oblikuje interaktivni multimedijski e-program, sastavljen od manjih cjelina (lekcija). Svaka cjelina uključuje sadržaj za usvajanje, utvrđivanje i provjeru znanja. Program može uključivati i konačnu provjeru znanja (test) kojoj se pristupa po završetku svih prethodnih cjelina.

Jamčimo profesionalan pristup u obradi vaših sadržaja, zaštitu vaših internih podataka i informacija te privlačan dizajn programa izrađen s dobrim ukusom i usklađen s brendom vaše kompanije.

Izrada e-sadržaja prema zahtjevima klijenta obuhvaća:

 

Pogledajte proces nastanka jedne lekcije u eLPC Businessu i LPC-u:

 

ROI i e-edukacija

Kompanije koje su dosad prepoznale vrijednost e-učenja, taj su tip edukacije odabrale ponajviše zbog pristupa učenju bilo kada i bilo gdje, samostalnog upravljanja tempom učenja, pristupačne cijene, usklađenosti i ujednačenosti materijala, lakog ažuriranja podataka te uvida u napredak i naučeno kod pojedinih korisnika.

Za dobar ROI, uspješan cilj e-učenja trebao bi pokazati dobiti koje nadilaze investiciju. Dobiti e-učenja manifestiraju se kao povratne informacije korisnika, mjerljivi rezultati učenja, primjenjivost naučenog na radnom mjestu i kvalitetnije obavljanje posla.


U posljednjih 6 godina naše digitalne ere edukacije, naučili smo jako puno o tome kako izrađivati e-sadržaje, i kako to činiti dobro. S obzirom na dosadašnju suradnju s 50-ak hrvatskih kompanija, ponudu tržišta, potrebe klijenata i tehnološki napredak, došli smo do ovih zaključaka: